Абсурдність тарифів на в’зязок: Канада та Китай дешевше Ківерець


Переглядав тарифні плани оператора телефонії ІнтерТелеком і звернув увагу на вартість дзвінків в тарифному плані “Моє місто” – http://www.it.od.ua/ua/tariffs/clients/tarif-plan/moe_misto. Так от виявляється в тарифному плані, що позиціюється як місцевий, дзвінок в Росію, Китай, США, Канаду коштує 60 копійок за хвилину. Дзвінки по області та по Україні – 80 копійок, а на операторів мобільного зв’язку України – 90 копійок.

Так звичайно то все маркетинг з тими 80тьма копійками по області, бо тариф жеж “місто”, але чому ж тоді в Китай дзвонити дешевше ніж в Ківереці? Маркетологи ;-).

Share 'Абсурдність тарифів на в’зязок: Канада та Китай дешевше Ківерець' on Facebook Share 'Абсурдність тарифів на в’зязок: Канада та Китай дешевше Ківерець' on LinkedIn Share 'Абсурдність тарифів на в’зязок: Канада та Китай дешевше Ківерець' on LiveJournal Share 'Абсурдність тарифів на в’зязок: Канада та Китай дешевше Ківерець' on Twitter Share 'Абсурдність тарифів на в’зязок: Канада та Китай дешевше Ківерець' on vk.com Share 'Абсурдність тарифів на в’зязок: Канада та Китай дешевше Ківерець' on Yandex


Відпишіться: