Моя хата з краю, нічого не знаю!


Огидно, бридко і остогидло дивитися і брати у цьому участь. Я намагаюся займатися бізнесом у богом забутій Україні, тому на якісь соціальні акції часу звичайно не маю. Невже ж всі українці такі ж затуркані та зайняті “бізнесмени” як я? Чи то просто затуркані, чи може звикли жити з краю?

З нами наші паразити-олігархи-можновладці роблять те, що хочуть. Експерементують і обдирають бідну країну, і здається навіть змагаються хто наскільки років на перед країну далі в кут і кредитне рабство зажене. І роблять це всі, хто доривається то коритця. Я підтримував помаранчевих обома руками, захищав і словом і бітою. Та всьому свій кінець і їх роль зіграна. Пора їм на сторінки сучасної історії.

В Луцьку осінню 2004го Тимошенко сказала влучну і вірну річ. Їсти та одягнутися ми не маємо не тому, що доля така, чи зарплата мала, а тому що влада вкрай незадовільна. І добробут кожного, так – КОЖНОГО (!!!) залежить від тих, хто при владі.

Я не знаю, хто правий, а хто винний, Чи Ющенко чи Тимошенко, мені це вже не цікаво, коли маю доларовий кредит з єдиним житлом в заставі, а долар зріс за 7 місяців з 4.5 до 10 грн. за долар, і більшість клієнтів та боржників зволікає з розрахунками і просять відстрочок… криза ж. Криза.

Чому ж ми, українці, хто за історією, ще в XVI-XVII столітті сповідували передові принципи демократій та свобод, тоді коли Європа жила з королями, сьогодні ми мовчимо і терпимо всі наруги. Чому я бачу у новинах що греція вся страйкує – і транспортники і вчителі, бо хочуть більше отримувати, а ми, українці, маючи найгіршу кризову ситуацію в світі, мовчимо, і знову по хатах сидимо. Новини дивитись просто смішно, було б смішно, якби не було так боляче і сумно.

То може вставаймо, та кайдани порвімо? Бо немає більшої біди, як легка перемога! Яку ми ніби дістали в 2004му. Свободу потрібно здобувати знову і знову і закріпляти. Щоб повадно не було. Основний закон – конституція? Єдине джерело влади – народ? То чому ми не користуємося нашим конституційним правом? Вставаймо, та кайдани порвімо!

Share 'Моя хата з краю, нічого не знаю!' on Facebook Share 'Моя хата з краю, нічого не знаю!' on LinkedIn Share 'Моя хата з краю, нічого не знаю!' on LiveJournal Share 'Моя хата з краю, нічого не знаю!' on Twitter Share 'Моя хата з краю, нічого не знаю!' on vk.com Share 'Моя хата з краю, нічого не знаю!' on Yandex


Відпишіться: