Якісний дешевий фотодкук у Вас вдома!


polaroid-1Тим хто полюбляє фотографвати чи фотографуватись, добре відомо, скільки часу потребує відвідування фотосалону для замовлення та отримання дорогого цифрового фотодруку. Уявіть собі дешевий високоякісний фотодрук у Вас вдома. Не потрібно підбирати та витрачати час на відвідування фотосалону і Ваші фото готові вже за кілька хвилин. Собівартість надрукованого фото формату 10х15 – приблизно 30коп., а це в п’ять разів дешевше друку в фотосалоні. Все це реально з системою СНПЧ (Система Неперервної Подачі Чорнил) та звичайним фотопринтером. Система займає мінімум простору біля принтера і дозволяє дешево та якісно друкувати як фото так і документи. З установкою СНПЧ зникає необхідність постійної перезаправки картриджів, тому знову суттєво економиться час. Кольори на фото та документах надрукованих з СНПЧ завжди залишаються відповідними, бо зникає проблема перерозходування одного чи двох кольорів чорнил.

СНПЧ – ефективна система. В поєднанні з звичайним фотопринтером, фотопапером та чорнилами дозволяє отримати дешевий високоякісний фотодрук в дома або на офісі. Якщо система встановлена сертифікованим постачальником, то також надається гарантія на всю систему, та постійна технічна підтримка. Вартість системи цілком трохи вища вартості самого принтера. Можливо «система» звучить складно, насправді все просто, а 10х15 по 30 копійок це реальний аргумент.

Спеціалісти POWER.LUTSK.UA – офіційного дилера InkSystem на Волині, пройшли навчання та отримали відповідні сертифікати з встановлення та обслуговування cистем неперервної подачі чорнил. POWER.LUTSK.UA пропонує в Луцьку СНПЧ, фотопапір, чорнила, сервіс та постійну технічну підтримку. Встановлення СНПЧ InkSystem – безкоштовне. POWER.LUTSK.UA встановлє СНПЧ на принтери Epson, Canon, HP та Brother. Покупцям СНПЧ – дисконтна картка зі знижкою у 5% на всю продукцію InkSystem. Можливий виїзд по м.Луцьку.

Вся детальна інформація – у менеджерів з продажу. Прайс на продукцію InkSystm

Share 'Якісний дешевий фотодкук у Вас вдома!' on Facebook Share 'Якісний дешевий фотодкук у Вас вдома!' on LinkedIn Share 'Якісний дешевий фотодкук у Вас вдома!' on LiveJournal Share 'Якісний дешевий фотодкук у Вас вдома!' on Twitter Share 'Якісний дешевий фотодкук у Вас вдома!' on vk.com Share 'Якісний дешевий фотодкук у Вас вдома!' on Yandex


Відпишіться: