м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!


movna-dyskryminacia-15018 листопада 2009 року керівник правління Ігор Слюнков прийняв рішення, яким заборонив використання української мови на території підприємства. Коли люди відмовилися його виконувати, вони були звільнені. А Слюнков, коментуючи ситуацію, заявив, що “наймані робітники повинні виконувати рішення господарів”.

З одного боку ми чуємо від одного з кандидатів у Президенти, що він буде домагатися введення російської мови як другої державної. Представники іншого кандидата на посаду Президента звільняють людей за те, що вони розмовляють українською мовою, адже Ігор Слюнков є головою фракції БЮТ у Павлоградській міській раді.

18 співробітників підприємства заявили, що їх звільнили, тому що вони розмовляли українською мовою.

Президент Віктор Ющенко вже звернувся в Генеральну прокуратуру з проханням порушити кримінальну справу проти голови наглядової ради заводу Павлограджитлобуд (Дніпропетровська область) Ігоря Слюнкова за фактом мовної та національної дискримінації.

Share 'м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!' on Facebook Share 'м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!' on LinkedIn Share 'м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!' on LiveJournal Share 'м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!' on Twitter Share 'м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!' on vk.com Share 'м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!' on Yandex


Один коментар до “м.Павлоград: за українську мову вже звільняють!”

  1.  SEO money каже:

    Нікому не захистити українську мову, крім самих носіїв української мови.

Відпишіться: