Благодійність чи ПШИК(FART)?


fart-150На “Волинських новинах” в блозі Олега Чернецького з’явився допис “Фантастична мрія 5, або дубль з продовженням” – http://www.volynnews.com/blogs/36/ Що тут цікаво, це емейл Fart_dobro@mail.ru, який з невідомої причини розпочинає цей допис. Якщо перекласти англійське слово Fart, вийде “пук” чи “пшик”. Далі в статті іде біографічна довідка і купа нецікавої пересічним читачам інформації. Цікавою є хіба що згадка про “спортивні 90ті” “кандидата в президенти”. І звичайно йде мова про “благодійність”.
Вже остогид той ПіаР, з залученням благодійних фондів з іменами бізнесменів і політиків в назвах. Благодійність, це коли ти пожертвував, і крім тебе про це знає лише той фонд, чи той нуждений. Якщо про пожертву стає відомо громадськості, це вже ПіаР. Якщо фонд носить ім’я “благодійника” – це вже брудно. Якщо ти чесно і совісно заробив достатньо для себе, і можеш допомогти нужденому – зроби це. Але ПіаРитись на благодійності, щоб досягти прихильності громади, це виглядає як завертати вовка в овечу шкуру. Дуже дотепний вийшов конфуз з електронною адресою.

Share 'Благодійність чи ПШИК(FART)?' on Facebook Share 'Благодійність чи ПШИК(FART)?' on LinkedIn Share 'Благодійність чи ПШИК(FART)?' on LiveJournal Share 'Благодійність чи ПШИК(FART)?' on Twitter Share 'Благодійність чи ПШИК(FART)?' on vk.com Share 'Благодійність чи ПШИК(FART)?' on Yandex


Відпишіться: