Бережіть природу!


yalynaНаближається Новй рік!
В приміщеннях підприємств, установ та організацій, в школах, квартирах з’являться красуні – новорічні ялинки. Це цілий ліс і якщо кожен, кому потрібна ялинка, зрубає її там, де забажає, знищать кращі дерева. Таку втрату дуже важко відшкодувати. Хвойні дерева ростуть дуже повільно та вразливі до зовнішнього впливу і навіть, якщо замість зрубаних дерев посадити нові, вони стануть продуктивними дуже нескоро.
Законодавством України заборонено: самовільні вирубки, незаконне придбання новорічних ялинок. За кожну самовільну зрубану ялинку накладається штраф, згідно з Кодексом України про адмінправопорушення, від 460 до 4480 гривень.
Керівники організацій, установ, фірм і підприємств, громадяни!
Купуйте новорічні ялинки тільки в організаціях, які здійснюють їх заготівлю і продаж на законних підставах у відведених місцях. Проводьте роз’яснювальну роботу, аби не допускати самовільних рубок зелених насаджень.
Пам’ятайте: зелені насадження – це могутнє джерело багатств, які приносять людям великі дари, радість і здоров’я.

Share 'Бережіть природу!' on Facebook Share 'Бережіть природу!' on LinkedIn Share 'Бережіть природу!' on LiveJournal Share 'Бережіть природу!' on Twitter Share 'Бережіть природу!' on vk.com Share 'Бережіть природу!' on Yandex


Відпишіться: