ГЕТЬ БІЛЬШОВИЦЬКУ СИМВОЛІКУ З УКРАЇНИ!


get_bilshovycku_symvoliku Режим внутрішньої окупації під виглядом святкування так званого “Дня Побєди” намагається реабілітувати сталінізм в Україні. Новітні холуї москви з кримінально-олігархічних угрупувань, які узурпували владу в Україні хочуть нав’язати українцям чужі свята.

Для українців війна почалася в 1917 і закінчилася в 1991 році. Збройна фаза цієї війни тривала з 1917 по 1960 роки, коли остання боївка УПА прийняла нерівний бій на Бережанщині. Остаточно боротьба, здавалось би, закінчилася в 1991 році з проголошенням Незалежності.

Але Україна продовжує перебувати під внутрішньою окупацією. Тому боротьба триває. І один з елементів цієї боротьби є війна з більшовицьким спадком. Якщо ти патріот, візьми участь в акції “Геть більшовицьку символіку з України!”.

Стаття 20 Конституції України визначає, що Державний Прапор України є одним з державних символів нашої держави. Прирівняння будь-яких інших прапорів до державного синьо-жовтого стяга може бути здійснено лише у визначений статтею 156 Конституції України спосіб – закон повинні ухвалити не менш як дві третини від конституційного складу Верховної Ради України і затвердити всеукраїнським референдумом, який призначає Президент України.

Тому Закон України “Про внесення змін до Закону України “Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років”, який 21 квітня цього року ухвалили 260 узурпаторів (регіоналів, комуністів і “тушок”), є неконституційним, а вивішування червоних прапорів – незаконним.

Будь-який примус вивішувати червоні прапори є злочинним і кожен громадянин незалежно від посади зобов’язаний відмовитися це робити на підставі статті 60 Конституції України.

Share 'ГЕТЬ БІЛЬШОВИЦЬКУ СИМВОЛІКУ З УКРАЇНИ!' on Facebook Share 'ГЕТЬ БІЛЬШОВИЦЬКУ СИМВОЛІКУ З УКРАЇНИ!' on LinkedIn Share 'ГЕТЬ БІЛЬШОВИЦЬКУ СИМВОЛІКУ З УКРАЇНИ!' on LiveJournal Share 'ГЕТЬ БІЛЬШОВИЦЬКУ СИМВОЛІКУ З УКРАЇНИ!' on Twitter Share 'ГЕТЬ БІЛЬШОВИЦЬКУ СИМВОЛІКУ З УКРАЇНИ!' on vk.com Share 'ГЕТЬ БІЛЬШОВИЦЬКУ СИМВОЛІКУ З УКРАЇНИ!' on Yandex


Відпишіться: