Датагруп вкотре “радує” спільним IP


botlist-datagroup-ipДалеко не вперше через спільну IP адресу для багатьох користувачів інтернету від Датагруп з’являється та, чи інша проблема. Наприклад, доступ до деяких сайтів обмежено через те, що айпі знаходиться в чорних списках спамерів та іншої “нечисті”.

Аргументи користувачів ніяк не діють на персонал меркантильного Луцького провайдера, котрий не бажає закубити блок IP адрес для своїх користувачів.

Ось в черговий раз інтернет-сервіс моніторингу злісних порушників спокою інтернет-спільноти BOTLIST повідомляє що моя адреса знаходиться в чорних списках. До цього навіть гуглу доводилося пояснювати, що це спільна адреса багатьох користувачів, а не одного зловмисника.

Доки не буде здорової конкуренції – дійсного вибору між інтернет провайдерами, доти матимемо те, що маємо.

botlist-datagroup-ip

Share 'Датагруп вкотре “радує” спільним IP' on Facebook Share 'Датагруп вкотре “радує” спільним IP' on LinkedIn Share 'Датагруп вкотре “радує” спільним IP' on LiveJournal Share 'Датагруп вкотре “радує” спільним IP' on Twitter Share 'Датагруп вкотре “радує” спільним IP' on vk.com Share 'Датагруп вкотре “радує” спільним IP' on Yandex


Відпишіться: