Анонс нового Волинського порталу VOLYN.ORG


logo

Сьогодні у нас на огляді новий волинський портал volyn.org. виходячи з деякого інсайту портал має бути присвячений некомерційним організаціям Волині. Розміщення неприбуткових некомерційних недержавних громадських організацій буде здійснюватись на безкоштовній основі.

До цього Дана адреса volyn.org було зареєстровано в одній із азійських країн орієнтовно в Кореї. Тому це гарна новина, що Волинський домен верхнього рівня повертається до рідного краю.

Дата запуску порталу не зазначається але запуск не планується на найближчий час. Усім зацікавленим в запуску порталу громадських організацій Волині, радимо прокоментувати дану публікацію або сконтактувати із розробниками порталу. Адже чим більше зацікавлених сторін у даному питанні, тим швидше буде здійснено запуск порталу.

Також Прокоментуйте і скажіть свою думку Чи цікавою була вам дана публікація і чи цікава тематика Волинських інтернет порталів. Всім здоров’я та успіхів!

Share 'Анонс нового Волинського порталу VOLYN.ORG' on Facebook Share 'Анонс нового Волинського порталу VOLYN.ORG' on LinkedIn Share 'Анонс нового Волинського порталу VOLYN.ORG' on LiveJournal Share 'Анонс нового Волинського порталу VOLYN.ORG' on Twitter Share 'Анонс нового Волинського порталу VOLYN.ORG' on vk.com Share 'Анонс нового Волинського порталу VOLYN.ORG' on Yandex


Відпишіться: