У Луцьку пройде Велодень


velodenБільш, ніж у 20 містах велосипедисти проїдуть центральними вулицями на традиційному велопараді, виступаючи за взаємоповагу на дорогах.
28 травня центр міста заповнять сотні велосипедистів, які об’єднаються разом у велопробізі, організованому велоспільнотою Луцька. Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України.

З кожним роком до акції долучається все більше учасників, все більше жителів великих міст України розуміють потребу в альтернативі традиційному транспорту на користь екологічного, економічного та здорового велосипеда. Крім Луцька Велодень вже традиційно пройде у Києві, Вінниці, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Одесі, Харкові, Чернігові та в інших містах. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.

Святкування Велодня 28 травня стане святом для всіх любителів активного способу життя незалежно від віку, статі, велосипеду та стилю катання.

Велодень 2011 розпочнеться загальним збором велосипедистів 28 травня о 09:30 на Театральному майдані.
О 10:00 колона велосипедистів рушить за маршрутом: Театральний майдан – пр. Винниченка – пр. Перемоги – пр. Соборності – пр. Молоді – пр. Відродження – вул. Рівненська – пр. Волі – Театральний майдан.

Share 'У Луцьку пройде Велодень' on Facebook Share 'У Луцьку пройде Велодень' on LinkedIn Share 'У Луцьку пройде Велодень' on LiveJournal Share 'У Луцьку пройде Велодень' on Twitter Share 'У Луцьку пройде Велодень' on vk.com Share 'У Луцьку пройде Велодень' on Yandex


Відпишіться: