Чого вартий долар США?


Дивлячись на сьогоднійшній міжбанківський курс долара США відносно гривні в майже 1:10, стає очевидним, що українці не усвідомлюють що таке долар США. Американські економісти вже три роки говорять про те, що єдиним виходом для США є тотальне знецінення долара. Чому ж українці його купують все більше? Як можна заощаджувати в валюті, яка приречена власною країною? Ми втрачаємо зараз купуючи долар за рурсом 10:1, і знову втратимо продавши за курсом 2:1. Ось до чого призводить неосвідченість. І наша влада нічого не робить для того щоб нас захистити, далі граючи на міжбанку.

Кілька англомовних відеоматеріалів на тему вартості долара США:

У 1957 році кредитна заборгованість американців становила 5 трільйонів доларів. В 2006 році сума заборгованості виросла до 45 трильйонів доларів США. Ви уявляєте, скільки це, трильйон доларів США? 1,000,000,000,000$ Звідки ці гроші взялися? Нізвідки! Гроші це кредити, небуло б кредитів, небуло б грошей. Більше кредитів – вищі ціни, але дешо в ціні не росте – долар друкується все більге і більше.

“Процес, за яким банки роблять гроші настільки простий, що на голову не налазить” Джон Ґалбрейс, економіст.

“Дайте мені видавати і контролювати гроші нації, і мені всеодно хто писатиме закони” Меєр Росчаілд, банкір.

З 2003 по 2007 роки долар втратив більше третини своєї вартості. Величезний торговий дефіцит США заставляє друкувати все більше грошей.

Країни світу розуміють, що США змушені друкувати долари для підтримки війни в Іраку, і відмовляються від привязування до долара США. По всьому світу країни відмовляються від долара. Багато років американці жили за рахунок інших країн тільки тому, що долар був резервною валютою світу.

Сьогодні, коли доларовий верстат не зупиняється – долар приречений. Зупинка верстата призведе до дефолту США. Тому долар друкуватимуть поки він повністю не знеціниться. Чи усвыдомлюэмо це ми?

Share 'Чого вартий долар США?' on Facebook Share 'Чого вартий долар США?' on LinkedIn Share 'Чого вартий долар США?' on LiveJournal Share 'Чого вартий долар США?' on Twitter Share 'Чого вартий долар США?' on vk.com Share 'Чого вартий долар США?' on Yandex


Відпишіться: