Янучарський Бєзпрєдєл – ПРЕВЕД!



27 січня у різних містах України одночасно відбудуться акції протесту проти переслідувань українських націоналістів. Луцьк – 14:00 27 січня 2011 р. біля управління МВС.

Після підриву пам’ятника Сталіну у Запоріжжі, по всій Україні пройшли арешти членів націоналістичної організації “Тризуб” та ВО “Свобода”. Затриманим інкримінували здійснення теракту, одному з них підкинули автоматичну зброю. Місцезнаходження більшості заарештованих було невідоме їхнім родичам, до них не допускали адвокатів, очевидно намагаючись вибити з націоналістів зізнання в злочинах, яких вони не скоювали. Згодом появилась інформація, що деяким затриманим висунули звинувачення в “хуліганстві”, “спротиві працівникам міліції”, а одному з них намагались “пришити” (!) вбивство бізнесмена у Дніпропетровську у 2009 році.

Все це свідчить про реальні повномасштабні політичні репресії і переслідування українських націоналістів антиукраїнською владою. Додамо, що на сьогодні більшість націоналістів досі знаходиться за гратами, контакт вдалось налагодити лише з деякими затриманими.

14 січня у Львові більше сотні українських націоналістів пікетувало Головне управління МВС з вимогами припинити політичні переслідування та звільнити затриманих націоналістів. Лунали гасла: “Ні політичним репресіям!”, “Ні поліцейській державі!”, “Свободу українським націоналістам!”, ”Свободу політв’язням!”.

Руками міліції і СБУ влада намагається придушити націоналістичний рух в Україні. Поряд з арештами і обшуками вона веде також і інформаційну війну проти націоналістів, намагаючись видати нас за “злочинні угруповування”.

В цьому нерівному протистоянні з однієї сторони – вся центральна влада, суди, вся міліція, СБУ, провідні українські ЗМІ, депутати-”регіонали”. А з іншої сторони – українські націоналісти, розділені на різні організації, партії, які ніяк не можуть подолати внутрішні непорозуміння між собою. Якщо ми хочемо вистояти в цій війні, ми повинні забути про всі організаційні розбіжності, і згадати, що ми всі – українські націоналісти, і в нас одна ідея і однакові цілі. А на сьогодні – ще й спільне завдання – зупинити репресії режиму, направлені проти нас, повернути хід подій в протилежну сторону і скинути цю прокремлівську мафію, яка захопила сьогодні всю владу в Україні. А досягнути цього можна виключно спільними зусиллями, і постійною активною дією.

Докладніше на сайті громадянської кампанії “Один за всіх – всі за одного” – http://odyn-za-vsih.org.ua/

Слава Україні!

Share 'Янучарський Бєзпрєдєл – ПРЕВЕД!' on Facebook Share 'Янучарський Бєзпрєдєл – ПРЕВЕД!' on LinkedIn Share 'Янучарський Бєзпрєдєл – ПРЕВЕД!' on LiveJournal Share 'Янучарський Бєзпрєдєл – ПРЕВЕД!' on Twitter Share 'Янучарський Бєзпрєдєл – ПРЕВЕД!' on vk.com Share 'Янучарський Бєзпрєдєл – ПРЕВЕД!' on Yandex


Відпишіться: